Uhapšeno pet pijanih vozača koji su učestvovali u saobraćajnim nezgodama

Srna
Foto: G.S.

BANJALUKA - Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su tokom vikenda pet vozača, jer su pod dejstvom alkohola učestvovali u saobraćajnim nezgodama.

U Ulici Braće Jugovića uhapšeno S.M. iz Banjaluke, jer je upravljajući putničkim vozilom marke “reno” učestvovao u saobraćajnoj nezgodi, a ispitivanjem je utvrđeno prisustvo dva promila alkohola u organizmu.

M.P. iz Banjaluke uhapšen je u Karađorđevoj ulici nakon što je upravljajući putničkim vozilom marke “lančia” učestvovao u saobraćajnoj nezgodi. Kodo ovog lica utvrđeno je 2,35 promila alkohola u organizmu.

Pripadnici policije su u mjestu Trn uhapsili osobu N.P. iz Banjaluke, jer je upravljajući putničkim vozilom marke “opel” učestvovala u saobraćajnoj nezgodi, a kod njega je testiranjem utvrđeno prisustvo 2,63 promila alkohola u krvi.

U Solunskoj ulici u Banjaluci uhapšeno lice iz ovog grada S.M, koje je upravljajući putničkim vozilom marke “folksvagen” učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi.

Kod ovog lica je testiranjem utvrđeno prisustvo 1,80 promila alkohola u krvi.

Lice iz Kneževa  N.L. uhapšeno je u Zelengorskoj ulici jer je upravljajući putničkim vozilom marke “folksvagen” učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi, a kod njega je testiranjem utvrđeno prisustvo 1,62 promila alkohola u organizmu.

Policijska uprava Banjaluka poziva učesnike u saobraćaju da poštuju zakonske odredbe, a posebno na vozače motornih vozila da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, jer su neprilagođena brzina i vožnja pod uticajem alkohola uzrok saobraćajnih nezgoda sa najtežim posledicama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana