Uhapšeno lice koje je bježalo od policije

Srna
Foto: Ilustracija

BANjALUKA- Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su lice iz ovog grada A.O. koje se oglušilo na policijsko naređenje i dalo u bijeg, a odbilo je i testiranje na drogu i alkohol.

Policajci su u srijedu, 7. februara, u 23.10 časova u Banjaluci uočili ovo lice, koje je počelo da bježi kad ih je vidjelo, ali je ubrzo sustignuto i uhapšeno, saopšteno je Policijske uprave Banjaluka.

Lice A.O. uhapšeno je zbog prekršaja ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija, a o slučaju je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci - Odjeljenje za prekršaje.

U saopštenju je navedeno i da su pripadnici Policijske stanice Laktaši izvršili uviđaj na licu mjesta saobraćajne nezgode koja se juče dogodila u Trnu, a u kojoj je povrijeđeno lice iz Laktaša čiji su inicijali D.J, koje je upravljalo mopedom "sonik", a ljekarska pomoć mu je ukazana na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

Na području Policijske uprave Banjaluka juče su evidentirana tri krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira, 10 saobraćajnih nezgoda, u kojima su četiri lica zadobila tjelesne povrede, kao i šest požara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana