Uhapšene zbog krađe parfema, kozmetike i nakita

Srna
Foto: gs

GRADIŠKA- Pripadnici Policijske uprave Gradiška u saradnji sa policijom Kantona Sarajevo identifikovali su i uhapsili ženske osobe iz Sarajeva čiji su inicijali Dž.A. i E.H zbog sumnje da su ukrale parfeme, dekorativnu kozmetiku i nakit iz dva marketa u Gradišci, čime su pričinile štetu od 1.330 KM.

Policiji u Gradišci su 20. i 21. januara prijavljene krađe parfema, dekorativne kozmetike i nakita iz dva marketa, čime je pričinjena šteta od 880 KM, odnosno 450 KM.

Krađe su se dogodile u periodu od 24. odnosno 27. decembra prošle godine do momenta prijave, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Gradišci, pretresom stanova u Kantonu Sarajevo koje koriste osumnjičene, pronađeni su predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Osumnjičene Dž.A. i E.H. uhapšene su u Kantonu Sarajevo, a tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci naredio je da budu ispitane, te da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta dostavi izvještaj o krivičnim djelima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana