Uhapšena žena koja je udarila automobilom policajca

SRNA
Uhapšena žena koja je udarila automobilom policajca

PODGORICA - Policija u Tivtu uhapsila je ženu J.K. /55/ osumnjičenu da je automobilom prešla preko stopala policijca, te ga udarila uprkos naređenju da se zaustavi.

Iz Uprave policije saopštili su da su pripadnici policije juče regulisali saobraćaj na dionici magistralnog puta Budva - Tivat s ciljem bezbjednog prolaska vozila pod pratnjom u kojima su se nalazile štićene ličnosti.

Tokom tih aktivnosti policijski službenik je na kružnom toku u mjestu Kukoljina zaustavio saobraćaj za vozila koja se sa lokalnog puta iz naselja Gradiošnica, uključuju na magistralni put.

Dok su se na trasi kretanja vozila pod pratnjom, policijski službenik je uočio da "škoda" budvanske registracije pretiče kolonu, te je pokušao da zaustavi vozilo kako bi spriječio vozača da se uključi na magistralni put.

"Nakon kratkotrajnog zaustavljanja, ženska osoba je i pored izdatog upozorenja da ne može nastaviti kretanje, a zatim i naređenja, nastavila kretanje i tom prilikom prešla je preko stopala policijskog službenika", navodi se u saopštenju.

Navodi se da je tom prilikom udarila policajca koji je lakše povrijeđen.

O svemu je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru po čijem nalogu je J.K. uhapšena pod sumnjom da je izvršila krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana