Pijani se tukli ispred pekare, uhapšeno šest ljudi

N. T.
Foto: Ilustracija

BANjALUKA – Policija je noćas uhapsila šest osoba koje su se pijane potukle ispred jedne pekare Banjaluci, a u tuči su četiri osobe povrijeđene.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Banjaluka, uhapšeni su A.B., D.K., R.Đ., V.D., M.G., i B.D. svi iz Banjaluke zbog počinjenog prekršaja tuča i fizički napad.

- Policiji je oko 3.05 časova  prijavljeno je da je ispred pekare u Banjaluci, došlo do narušavanja javnog reda i mira tučom između više lica. Izlaskom na lice mjesta, policijski službenici su utvrdili da je došlo do fizičkog sukoba između više lica, te da su četiri lica zadobila tjelesne povrede, ali su isti odbili ukazivanje medicinske pomoći. Navedena lica su podvrgnuta ispitivanju na prisustvo alkohola, kojom prilikom je utvrđeno kod  A.B. 1,48 g/kg, kod D.K. 1,22g/kg, R.Đ. 0,68 g/kg, V.D. 0,53 g/kg, M.G. 1,11 g/kg i kod B.D. 1,52 g/kg alkohola u organizmu- navodi se u saopštenju.

Nezvanično saznajemo da je tuča bila ispred pekare u ulici Stepe Stepanovića koja inače radi 24 časa, a među privedenom šestorkom su dvije djevojke A.B. i D.K. iz Banjaluke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana