Uhapšen Zvorničanin koji je napao i povrijedio ženu iz Loznice

Jasmina Salopek
Uhapšen Zvorničanin koji je napao i povrijedio ženu iz Loznice

ZVORNIK- Veljko T. Iz zvorničkog naselja Branjevo uhapšen je zbog sumnje da je napao i povrijedio Gordanu M. iz Loznice u ugostiteljskom objektu u Šepku kod Zvornika nakon čega je bio u bjekstvu, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Policijska uprava Zvornik saopštila je da im je u utorak oko 21 čas slučaj prijavio  R. V. iz Roćevića, a da je osumnjičeni uhapšen sljedećeg dana.

- Žena se javila u Dom zdravlja u Zvorniku, gdje su joj konstatovane lake tjelesne povrede. Osumnjičeni je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo - navodi se u saopštenju.

Prema nezvaničnim informacijama, do napada je došlo u ugostiteljskom objektu "Konoba" u Šepku, čiji je vlasnik Radivoje V. koji je i prijavio slučaj policiji.

- Policajci Policijske stanice Kozluk će nakon kriminalističke obrade V. T., isto predati u zakonskom roku uz izvještaj o krivičnom djelu  Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina na dalje zadržavanje- rekli su u policiji.

Iz policije dodaju da se osumnjičenom, dok je bio u bjekstvu, na teret stavljaju krivična djela tjelesna povreda, ugrožavanje sigurnosti i proganjanje.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana