Uhapšen zbog prijetnji policajcu na društvenim mrežama

N.T.
Foto: Ilustracija

DOBOJ - Smajl Kovačević iz Gračanice ispitan je u policiji i predat tužilaštvu u Dobou zbog sumnje da je putem društvenih mreža prijetio policajcu iz Doboja, potvrđeno je „Glasu Srpske“.

Kako saznajemo taj policajac je nekada ranije obavljao pretres kod pomenutog zbog sumnje da je počinio krivično djelo. Navodno je Kovačević izrevoltiran time, pa je putem više društvenih mreža, kao i na Ju tjubu prijetio policajcu.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, navodeći inicijale, saopšteno je da Kovačevića sumnjiče da je počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti na štetu policijskog službenika Policijske uprave Doboj.

- Policijski službenici Uprave kriminalističke policije MUP-a RS danas su Okružnom javnom tužilaštvu Doboj predali lice S.K. iz Doboj Istoka uz izvještaj o učinjenom krivičnom djelu. Lice je lišeno slobode juče u saradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave Gračanica, a izvršen je i pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi u mjestu Samarići, opština Doboj Istok. Tom prilikom pronađeni su i oduzeti mobilni telefoni, računari kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezi sa izvršenjem navedenog krivičnog djela - navedeno je u saopštenju.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana