Uhapšen zbog pokušaja da obije vozilo, utvrđeno da ga policija sumnjiči za još devet krađa

Nevena Reljić
Uhapšen zbog pokušaja da obije vozilo, utvrđeno da ga policija sumnjiči za još devet krađa

LAKTAŠI - Dragan Š. (21) iz Laktaša uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da obije vozilo, a prilikom kriminalističke obrade ispostavilo se da se može dovesti u vezu sa osam krivičnih djela teška krađa i jednom krađom koje su počinjene od januara 2020. godine do 12. juna ove godine, saznaje „Glas Srpske“.

Prema nezvaničnim informacijama, meta krađa su bile prodavnice, mesnice kao i automat samouslužne praonice. Osumnjičen je, između ostalog, da je iz trgovine „Ravan“ ukrao 220 KM te cigarete, iz trgovine „Jezero“ osam slivnika od bakra, iz „Savića dućana“ 511 KM, a iz mesnice „Gliša“ 50 KM i 15 kilograma mesa. Iz radnje, „Kombi BL“ ukrao je 225 KM, iz automata samouslužne praonice 600 KM, a iz preduzeća „Kod Lazića“ 100 KM.

Uz saglasnost tužioca i naredbe Osnovnog suda u Banjaluci policija je pretresla kuću Dragana Š. kuću i pomoćne objekte te pronašla dokaze koji se mogu upotrijebiti u krivičnom postupku.

- Nakon kompletiranja svih činjenica, Okružnom tužilaštvu će biti dostavljen Izvještaj o počinjenim krivičnim djelima – zaključili su iz policije.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana