Uhapšen vozač automobila iz kojeg je pucano na policajce

Agencije
Uhapšen vozač automobila iz kojeg je pucano na policajce

BEOGRAD - Vozač M.H. koji je upravljao automobilom iz kojeg je pucano na policajce u Loznici uhapšen je i određeno mu je zadržavanje do 48 časova zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, rečeno je u Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.

Iz ovog tužilaštva su naveli i da je obavljen uviđaj.

Na ulazu u grad Loznica, u blizini kafane "Loznička noć", sinoć je prilikom kontrole vozila marke "mercedes" registarskih oznaka Tutin, ubijen jedan policajac, a drugi ranjen.

MUP Srbije je ranije saopštio da je policijski službenik Nikola Krsmanović (34) podlegao povredama u bolnici, dok je policajac Vjekoslav Ilić (50) pogođen u rame i smješten u bolnicu.

Na licu mjesta policija je pronašla pasoš osumnjičenog, izdat od strane privremenih institucija takozvanog Kosova na ime Hajziri Artan (33) i njemačka lična karta, i za njim se intenzivno traga, a u potragu su uključene i Specijalne antiterorističke jedinice, Žandarmerija, podignuti su dronovi i helikopteri.

Kako prenose beogradski mediji, u centru Lipničkog Šora, na magistrali Šabac—Loznica, saobraćaj do grada preusmjerava se na sela Kozjak, Lipnica, Dobrića, veliki broj policijski ekipa je na tom i drugim područjima.

I policija u Srpskoj traga za ubicom policajca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana