Prijetio plinskom bocom: Uhapšen vlasnik kafića koji je spriječio deložaciju

N. Tomašević
Foto: ATV

GRADIŠKA – Vlasnik kafe bara “Akademik” Zoran Kasagić iz Gradiške uhapšen jer je prijeteći plinskom bocom spriječio deložaciju koja je određena sudskim rješenjem, a na teret mu se stavlja krivično djelo sprečavanje lica u vršenju službene radnje, potvrđeno je “Glasu Srpske”.

Sve se desilo danas kada su sudski izvršitelji s policijom došli da ga deložiraju iz kuće u ulici majora Milana Tepića u Gradišci.

On je tada izašao na balkon držeći plinsku bocu, prijeteći da će sve dići u vazduh.

Nakon neuspjele deložacije intervenisala je i policija iz Gradiške koja je uhapsila Kasagića.

-  Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, su  lišili slobode lice Z. K. iz Gradiške, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje. O navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se protiv lica Z. K. nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta dostavi izvještaj za počinjeno krivično djelo - saopšteno je iz policije.

Dodali su da je krivično djelo  počinjeno prilikom deložacije izvršenika Z. K. u ulici Milana Tepića, grad Gradiška, od strane Osnovnog suda u Gradišci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana