Uhapšen razbojnik koji je nožem posjekao radnicu po licu VIDEO

Nebojša Tomašević
Uhapšen razbojnik koji je nožem posjekao radnicu po licu VIDEO

BIJELjINA - Mustafa G. (28) iz Janje uhapšen je zbog sumnje da je opljačkao prodavnicu "Ekstra plus" i tom prilikom nožem po licu povrijedio radnicu, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Pljačka se desila 8. oktobra. Mustafa G. je odmah po ulasku prijeteći nožem zatražio od radnice da mu da novac. Bio je maskiran i imao kacigu na glavi.

- Ona ga je u tome pokušala da spriječi, ali ju je on napao i oborio te je tom prilikom i posjekao po licu. Ona je zadobila lakše povrede, a on je tada iz kase uzeo novac i pobjegao. Radnica ga je prijavila i opisala te ga je policija brzo pronašla i uhapsila- rekao je izvor blizak istrazi.

Iz Policijske uprave Bijeljina, navodeći inicijale uhapšenog, saopštili su da je Mustafa G. uhapšen istog dana kada je počinio pljačku, odnosno nekoliko časova kasnije.

- Policiji je  8. oktobra prijavljeno da je nepoznata osoba  prijeteći upotrebom noža počinila razbojništvo nad radnicom trgovinske radnje u Janji.  Lice je iz trgovinske kase otuđilo određeni dio novca, dok je radnica prilikom napada  zadobila posjekotinu u predjelu lica, zbog čega joj je ukazana medicinska pomoć - navodi se u saopštenju.

Dodaje se da su brzim i efikasnim operativnim radom na terenu u kratkom vremenskom periodu policijski službenici došli  do izvršioca krivičnog djela.

- Oko 23.50 časova slobode je lišeno lice M.G. iz Janje, kod kojeg su pronađeni predmeti koji su služili u izvršenju krivičnog djela kao i predmeti koji potiču iz krivičnog djela. O svemu navedenom obaviješten je postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio da se nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta nadležnom tužilaštvu dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu razbojništvoprotiv lica M.G. - saopštila je policija.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana