Uhapšen razbojnik koji je napao i opljačkao Banjalučanina 

N. Tomašević
Uhapšen razbojnik koji je napao i opljačkao Banjalučanina 

BANjALUKA – Policija je uhapsila R.M. iz Banjaluke zbog sumnje da je upao u jednu  kuću u Banjaluci i napao ukućanina kojeg je zatekao tražeći novac nakon čega je odnio mobilni telefon i štap.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Banjaluka sve se desilo 17. oktobra.

- Policiji je tada prijavljeno da je  nepoznato muško lice oko tri časa ujutru ušlo u otključanu porodičnu kuću u Banjaluci, te fizički napalo lice u njoj od kojeg je tražilo novac. Nakon toga to lice je otuđilo mobilni telfon i štap i pobjeglo u nepoznatom pravcu, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je napadnuti muškarac zadobio povrede i ukazana mu je ljekarska pomoć na Univerzitetskom – kliničkom centru Republike Srpske. 

- Policijski službenici su operativnim radom identifikovali i lišili slobode lice R.M. zbog sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo. Na osnovu Naredbe Okružnog suda Banjaluka pretreseni su objekati koje koristi i pronađeni su  i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela, rekli su u policiji.

Pojasnili su da će nakon kompletiranja i dokumetovanja predmeta lice R.M. uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti sprovedeno u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana