Uhapšen pijani vozač, u udesu dva lica povrijeđena

Srna
Uhapšen pijani vozač, u udesu dva lica povrijeđena

DOBOJ - Policija je uhapsila pijanog vozača iz Doboja čiji su inicijali A.Đ. koji je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi u kojoj je jedno lice teže, a jedno lakše povrijeđeno, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Kod lica A.Đ, koje je upravljalo teretnim vozilom "folksvagen kedi", utvrđen je 2,61 promil alkohola u krvi, a teške povrede zadobio je vozač automobila "ford fokus" čiji su inicijali M.S, a lakše saputnik u vozilu M.S.

Saobraćajna nezgoda dogodila se juče oko ponoći u dobojskom naselju Rudanka, a uviđaj su izvršili pripadnnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj.

U saopštenju je navedeno da je Policijskoj stanici Petrovo u utorak, 10. januara, prijavljeno je da je na području te opštine došlo do tuče između lica S.Z. sa područja Doboja i lica J.N. sa područja Petrova, koje je i zadobilo povrede.

Policija je u Petrovu oduzela putnički automobil "mercedes" na kojem su bili vidljivi tragovi oštećenja koja se mogu dovesti u vezu sa prijavljenim saobraćajnim nezgodama u ovoj opštini.

"Mercedesom" je upravljalo lice iz Dervente čiji su inicijali D.P, koje je odbilo testiranje na prisustvo droge i isključeno je iz saobraćaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana