Uhapšen osumnjičeni za krađe u ugostiteljskim objektima

Srna
Foto: Ilustracija

TREBINjE - Pripadnici Policijske stanice Bileća uhapsili su lice čiji su inicijali R.M. iz Petrova za koje postoji osnovana sumnja da je počinilo tri krivična djela na području opštine Berkovići, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

„Navedeno lice se sumnjiči da je počinilo dvije krađe na štetu dva ugostiteljska objekta i jedno krivično djelo oštećenje ili oduzimanje tuđe stvari u Berkovićima", navodi se u saopštenju.

Ovo lice uhapšeno je 29. juna oko 12.00 časova, a osumnjičeno je da je krivična djela počinilo u noći između 28. i 29. juna.

Iz Policijske uprave navode da su krivična djela prijavljena 29. juna oko 7.00 časova, nakon čega su pripadnici Policijske stanice Berkovići izvršili uviđaj i preduzeli druge mjere na osnovu kojih je stečen osnov sumnje da je počinilac krivičnih djela lice čiji su inicijali R.M.

U saopštenju se dodaje da ovo lice potražuje i Policijska uprava Istočno Sarajevo jer postoji osnovana sumnja da je počinilo krađu u vjerskom objektu.

Srna nezvanično saznaje da je uhapšen Ranko Mlađenović koji je počinio krivična djela na teritoriji Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije, Crne Gore i Njemačke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana