Uhapšen napadač sa 1,43 promila alkohola

SRNA
Uhapšen napadač sa 1,43 promila alkohola

BANjALUKA - Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su lice čiji su inicijali M.D. iz tog grada osumnjičeno da je pijano ispred ugostiteljskog objekta fizički napalo i povrijedilo muškarca.

Povrijeđenom muškarcu je ukazana ljekarska pomoć na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Osumnjičeno lice uhapšeno je juče zbog fizičkog napada oko 2.20 časova ispred ugostiteljskog objekta u Banjaluci, a utvrđena su mu 1,43 promila alkohola u krvi.

Uhapšeni je osumnjičen za krivično djelo tjelesna povreda, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci.

Pripadnici Policijske stanice Teslić uhapsili su lica čiji su inicijali V.C. i J.J. iz ove opštine zbog sumnje da su sa gradilišta u Banjaluci ukrala kante fasade, oštetivši za oko 12.000 KM vlasnika pravnog lica iz Banjaluke.

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka su u okviru operativne akcije "Duga" utvrdili da su ova lica osumnjičena za tešku krađu i kod njih su pronađene i oduzete 62 kante fasade.

U toku je kriminalistička obrada uhapšenih i o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka juče su uhapsili lice čiji su inicijali A.Đ. iz Gračanice, koje je upravljalo putničkim vozilom "reno", a u krvi mu je utvrđena droga amfetamin.

Licu inicijala T.J. iz Banjaluke, suvozaču u "renou", uručen je prekršajni nalog jer su mu pronađene i oduzete tablete "ksanaks".

Pripadnici Policijske stanice Laktaši juče su uhapsili i lice čiji su inicijali S.D. iz Laktaša, jer je upravljajući putničkim vozilom "folksvagen" oko 19.30 časova učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi na lokalnom putu Slatina-Jaružani u mjestu Slatina, a utvrđeno mu je 2,60 promila alkohola u krvi.

Na području u nadležnosti Policijske uprave Banjaluka juče je evidentirano pet krivičnih djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i 15 saobraćajnih nezgoda u kojima su četiri lica povrijeđena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana