Uhapšen muškarac zbog droge i vatrenog oružja

SRNA
Uhapšen muškarac zbog droge i vatrenog oružja

SARAJEVO - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Kantona Sarajevo uhapsili su muškarca čiji su inicijali E.P. /26/ zbog droge i vatrenog oružja.

Tokom pretresa ovog muškarca i stana na području sarajevske opštine Centar koji koristi E.P. pronađena je i oduzeta droga spid, u više različitih pakovanja - namijenjenih daljoj uličnoj preprodaji, ukupne težine oko pola kilograma.

U okviru akcije kodnog naziva "Sultan" pronađeno je i 650 grama marihuane, u više različitih pakovanja namijenjenih daljoj uličnoj preprodaji, te 48 tableta ekstazi.

Policija je pronašla i izuzela i paketić sa kokainom, ukupne težine šest grama, tri paketića amfetamina, više komada PVC folije i vrećica sa ostacima droge, te drugu ambalažu za prepakivanje droge, kao i digitalnu vagu za precizno mjerenje sa tragovima droge i pištolj sa 33 metka.

Osumnjičeni za krivična djela neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, te neovlašteno nabavljanje, držanje i nošenje vatrenog oružja će, nakon kriminalističke obrade, biti predat u dalju nadležnost postupajućem tužiocu, saopšteno je iz kantonalnog MUP-a

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana