Uhapšen muškarac koji je tukao ženu u autobusu

Tanjug
Uhapšen muškarac koji je tukao ženu u autobusu

BEOGRAD - Po nalogu javnog tužioca policajci Policijske stanice Novi Beograd donijeli su danas rješenje o zadržavanju okrivljenog V.Đ. (34, državljanina Srbije i Austrije) zbog krivičnog djela Nasilničko ponašanje, pošto je fizički nasrnuo na svoju emotivnu partneruku N.V. (41) u autobusu broj 18, saopštilo je Treće osnovno javno tužilaštvo.

U saopštenju OJT se navodi da je to tužilaštvo do saznanja o incidentu došlo preko video snimka nasilja u gradskom prevozu koji je objavljen na društvenoj mreži “Instagram”, a koji nije prijavljen državnim organima.

Javni tužilac Trećeg OJT u Beogradu, potom je dao nalog policijskim službenicima da, imajući u vidu da postoje osnovi sumnje da je izvršeno djelo za koje se goni po službenoj dužnosti, utvrde identitet učesnika događaja.

Prema do sada utvrđenom činjeničnom stanju, učesnici događaja su emotivni partneri V.Đ. i N.V, koji su zajedno ušli u autobus broj 18, potom imali verbalnu raspravu, nakon čega je V.Đ. rukom prvo nekoliko puta udarao u zaštitno staklo ispred sjedišta na kojem je sjedila N.V., pa joj je zadao udarac u lice i prijetio joj.

Nasilju i remećenju javnog reda i mira su prisustvovali putnici u autobusu, a oštećena je odmah izašla iz autobusa na stajalištu na Novom Beogradu.

Po nalogu javnog tužioca policijski službenici PS Novi Beograd su donijeli rješenje o zadržavanju okrivljenog V.Đ.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana