Uhapšen muškarac iz Loznice zbog sumnje da je iznudio 30.000 evra

GS
Uhapšen muškarac iz Loznice zbog sumnje da je iznudio 30.000 evra

LOZNICA - D. K. (40) iz Loznice uhapšen je nakon godinu dana bjekstva zbog sumnje da je iznudio 30.000 evra od jednog sugrađanina

Osumnjičeni se prema nezvaničnim informacijama godinu dana krio na teritoriji BiH, a juče je u pratnji advokata došao u policijsku stanicu u Šapcu.

– Odmah je sproveden u Više javno tužilaštvo u Šapcu, a pritvor mu je određen nakon saslušanja – rekao je izvor iz istrage.

D. K. je navodno dobro poznat žiteljima Loznice i okoline, ali i policiji koja ga vezuje za kriminalnu organizaciju koja se bavi iznudama.

Kurir je objavio snimak na kom se navodno vidi D. K. i članovi njegove grupe kako nasred ulice prebijaju nepoznatog mladića koji krvav uporno pokušava da ustane i pobjegne, ali u tome ne uspijeva.

– Šta je p*čko?! Ustaj! Ustaj – viču napadači dok ga udaraju sa svih strana.

Na trećem snimku vidi se krupan muškarac koji prilazi dvojici mladića nakon čega počinje da ih šamara i to nasred ulice.

S obzirom da se D. K. poslednjih godinu dana krio u Bosni i Hercegovini, nije poznato kada su ovi snimci nastali.

D. K. se inače prema nezvaničnim saznanjima medija tereti da je iznuđivao novac od porodice osumnjičenog za trgovinu ljudima.

– Bratu uhapšenog obećavao je da će za određenu svotu novca dobiti manju kaznu zatvora. U cijelu priču je upleo i advokaticu koja je imala zadatak da dođe do tužioca u Pančevu koji bi uticao na manju kaznu zatvora – rekao je izvor iz istrage,prenosi Srpskainfo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana