Uhapšen jer je„rendž roverom“ više puta udario u radar VIDEO

Nebojša Tomašević
Uhapšen jer je„rendž roverom“ više puta udario u radar VIDEO

BANjALUKA- Miloš Jović (30) iz Banjaluke uhapšen je zbog sumnje da je terenskim vozilom „rendž rover“ oštetio stub stacionarnog radarskog sistema na putnom pravcu Banjaluka – Bronzani Majdan, saznaje "Glas Srpske".

On je uhapšen juče, a saznajemo da je tokom ispitivanja priznao policiji da je džipom udarao u stub, nakon čega je pušten. Prema našim saznanjima Jović je vlasnik banjalučkog lokala "Jova bar".

Jović je osumnjičen da je 13. avgusta vozilom više puta udarilo u stub stacionarnog radarskog sistema u namjeri da ga ošteti, saopštio je MUP Srpske, navodeći inicijale osumnjičenog.

Banjalučka policija obavila je uviđaj na vozilu za koje se sumnja da je osumnjičeni koristio prilikom oštećenja stacionarnog radara, gdje su evidentirani tragovi oštećenja.

O događaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu oštećenje i oduzimanja tuđe stvari, te naložio policijskim službenicima da preduzmu sve neophodne mjere i radnje s ciljem dokumentovanja navedenog krivičnog djela.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana