Uhapšen jer je odstrijelio divlju svinju

Srna
Foto: Facebook

ISTOČNO SARAJEVO - Lice čiji su inicijali T.Lj. iz Istočne Ilidže uhapšeno je zbog sumnje da je u mjestu Grab, opština Trnovo, odstrijelilo divlju svinju iz malokalibarske puške, za koju nema oružni list, a nije ni član lovačkog društva.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo saopšteno je da su pripadnici Policijske stanice Trnovo lišili slobode T.Lj. zbog osnova sumnje da je počinilo krivična djela nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija i nezakonit lov.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo i u toku je rad na dokumentovanju krivičnih djela.

Policijskoj stanici Pale lice O.A. je prijavilo da je licu M.M. sa Pala predalo motocikl marke "be-em-ve" uz obavezu da mu dostavi rezanu građu u vrijednosti motocikla u novčanom iznosu oko 6.000 KM, što M.M. nije uradio.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo i u toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela utaja.

Policijskoj stanici Istočna Ilidža lice D.T. zaposleno u firmi sa sjedištem u Ravnogorskoj ulici u ovoj opštini prijavilo je da je radnik te firme I.L. zadržao veću količinu novca koji je trebao predati D.T.

U toku je dokumentovanje krivičnog djela pronevjera, nakon čega će Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo protiv ovog lica biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, dodaje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana