Učesnik saobraćajne nezgode napao vatrogasca

Nebojša Tomašević
Foto: Vatrogasna brigada Banjaluka

BANjALUKA - Učesnik saobraćajne nesreće koja se desila u banjalučkoj ulici kralja Petra Prvog Karđorđevića, a čiji identitet nije saopšten, napao je i povrijedi vatrogasca koji je gasio požar na automobilu koje se zapalilo nakon nezgode.

Ovo je objavljeno na Fejsbuk stranici Vatrogasne brigade Banjaluka, a incident se desio utroak uveče.

- Sve se desilo prilikom gašenja požara na automobilu koji je učestvao u saobraćajnoj nezgodi. Došlo je do neodgovornog ponašanja jedne osobe koja je navodno bila u alkoholisanom stanju i učestvovala u navedenom udesu-saopštili su iz Vatrogsne brigade Banjaluka.

Kako navode, u toku same intervencije, isključivanje akumulatora i spriječavanja daljnjeg širenja požara, pomenuto lice je bahatim ponašanjem lakše povrijedilo jednog vatrogasca.

- Na  reagovanje drugog vatrogasca da se odmakne i ne ometa rad ekipe, reagovao je tako da se unosio u lice tom vatrogascu uz opasku: "Znaš li ti ko sam ja?"-kazali su iz Vatrogasne brigade.

Dodaju da samo odgovornom i profesionalnom reakcijom njihovog pripadnika nije došlo do neželjene situacije te je reakcijom pripadnika policije lice udaljeno i smješteno u službeno vozilo policije.

Saobraćajna nezgoda dogodila se sinoć u centru Banjaluke, nakon koje se jedno vozilo zapalilo, potvrđeno je ranije u Policijskoj upravi Banjaluka. Kako su dodali V.M. koji je upravljao mercedesom nije povrijeđen.

Vatrogasna brigada Banjaluka je lokalizovala požar na "mercedesu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana