Ubijena tri radnika Gimnazije u Sanskom Mostu, ranjenog napadača prevoze u Banjaluku

Nebojša Tomašević
Ubijena tri radnika Gimnazije u Sanskom Mostu, ranjenog napadača prevoze u Banjaluku

SANSKI MOST - Tri radnika Gimnazije u Sanskom Mostu su ubijena, a jedan je teško ranjen u pucnjavi koja se jutros dogodila u toj obrazovnoj ustanovi, potvrđeno je "Glasu Srpske" u MUP-u Unsko-sanskog Kantona.

Portparol MUP-a USK Adnan Beganović  "Glasu" je rekao da  je policiji u 10.15 časova prijavljeno da je u školi došlo do upotrebe vatrenog oružja.

- Prema dosadašnjim informacijama tri osobe su smrtno stradale, dok je jedna zadobila tjelesne povrede i u toku je njegov transport u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske. Svi su zaposlenici škole - rekao je Beganović.

On kaže da detalji pucnjave zasada nisu poznati, te da se na terenu nalaze brojne policijske ekipe i da će tokom dan biti više informacija.

- Ne možemo govoriti šta je dovelo do ovog nemilog događaja i kako se sve desilo kao ni detalje o stradalim dok se ne okonča istraga - rekao je Beganović.

Prema nezvaničnim informacijama navodno su ubijeni  profesori Gimnazije na koje je najvjerovatnije pucao domar, odnosno pomoćni radnik koji  je ranjen. Trenutno se ne zna da li je on sam sebi nanio povrede.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana