Detalji zločina u Doboju: Izboli komšiju tokom svađe u hodniku zgrade

N.T.
Detalji zločina u Doboju: Izboli komšiju tokom svađe u hodniku zgrade

DOBOJ - Edin Agić (32) i Biljana Janković (60) uhapšeni su zbog sumnje da su usmrtili Jelisiju Đukića (70) u hodniku zgrade gdje su živjeli kao podstanari u dobojskoj ulici Svetog Save, saznaje „Glas Srpske”.

Zločin se desio oko 16.30 časova, a kako nezvanično saznajemo svemu je prethodila žestoka svađa između osumnjičenih i žrtve koji im je komšija.

- Kada su se susreli na hodniku zgrade došlo je do žustre rasprave tokom koje je neko od osumnjičenih potegao nož i izbo starca. Uviđaj još uvijek traje i trenutno nisu poznate sve okolnosti ovog događaja, odnosno  kako se sve i zašto desilo - rekao je izvor blizak istrazi.

Iz Policijske uprave Doboj,navodeći inicijale, potvrdili su da su uhapsili dvije osobe zbog ubistva.

-  Uhapšeni su E.A. i B.J. za koja postoji osnov sumnje da su u Doboju lišila života lice inicijala J.Đ. Navedeno krivično djelo je izvršeno u  hodniku stambene zgrade u ulici Svetog Save u Doboju, a žrtva i izvršioci su bili komšije. Uviđaj  kojim rukovodi dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj vrše policijski službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj-navodi se u saopštenju.

U toku istraga ovog zločina, a kako saznajemo tužilaštvo je naredilo i obdukciju tijela ubijenog koja će se obaviti u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske. Više informacija biće poznato nakon istrage.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana