Ubijen muškarac kod Širokog Brijega, policija traga za naoružanim i opasnim osumnjičenim

Jasmina Salopek
Ubijen muškarac kod Širokog Brijega, policija traga za naoružanim i opasnim osumnjičenim

ŠIROKI BRIJEG – Policija traga za naoružanim i opasnim T.K. (46) iz Širokog Brijega, koji je osumnjičen da je u svojoj kući u mjestu Kočerin ubio Z.B. (58) iz mjesta Broćanac, opština Posušje, potvrđeno je u Policijskoj upravi Široki Brijeg.

Sinoć, u 23.40 časova, Policijskoj upravi (PU) Široki Brijeg prijavljeno je da je došlo do pucnjave u kući T. K. (46), u mjestu Kočerin.

-Odmah po zaprimljenoj prijavi na mjesto događaja izišli su pripadnici PU Široki Brijeg te su utvrdili da se u kući T. K. (46) dogodilo ubistvo, a ubijen je Z.B. (58) iz mjesta Broćanac, opština Posušje - rečeno je u policiji.

Kako su dodali, prema do sada prikupljenim saznanjima u vezu sa ubistvom dovodi se T.K. (46), u čijoj kući se sve i dešavalo.

-Policijski službenici osigurali su šire mjesto događaja te su pretražili kuću i prateće objekte u potrazi za osumnjičenim, koji nije pronađen. Osumnjičeni T.K. (46) je u bjekstvu i za njim se traga, a u pretragu terena uključeni su i policijski službenici Specijalne policije. Građane upozoravamo da je osumnjičenk naoružan i opasan te ukoliko ga primijete da mu se ne približavaju nego da odmah nazovu interventni policijski broj 122 - naveli su iz policije.

Tijelo Z. B. pregledao je ljekar Doma zdravlja Široki Brijeg koji je konstatovao smrt nakon čega je tijelo prevezeno u Gradsku mrtvačnicu Mostar gdje će se, po nalogu kantonalnog tužioca, izvršiti obdukcija.

Uviđaj su izvršili dežurni kantonalni tužilac i policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Široki Brijeg.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana