U Zvorniku otkriveno ilegalno priređivanje igara na sreću

Srna
U Zvorniku otkriveno ilegalno priređivanje igara na sreću

BANjALUKA- Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću otkrili su neovlašteno priređivanje igara na sreću na području Zvornika.

Iz ove uprave je saopšteno da je neovlašteno priređivanje elektronskih i kladioničkih igara na sreću utvrđeno u srijedu, 7. oktobra, na samouslužnom "Bet boks" terminalu za igre na sreću u ugostiteljskom objektu "Kuba" /CUBA/ u zvorničkoj Ulici patrijarha Pavla.

Predmet koji je služio za izvršenje prekršaja privremeno je oduzet, a protiv počinioca prekršaja, fizičkog lica čiji su inicijali S.G., biće preduzete mjere.

Istog dana inspektori ove uprave otkrili su neovlašteno priređivanje igara na sreću na terminalu za igre na sreću u ugostiteljskom objektu "Bojami", takođe u Ulici patrijarha Pavla u Zvorniku.

I u ovom slučaju predmet koji je služio za izvršenje prekršaja privremeno je oduzet, a protiv počinioca će biti preduzete zakonom propisane mjere.

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću će i u narednom periodu intenzivno sprovoditi inspekcijski nadzor u cilju otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana