U Zvorniku nožem napadnut rukometaš

GS
U Zvorniku nožem napadnut rukometaš

ZVORNIK – Rukometni klub Drina Zvornik saopštio je da je u Zvorniku jedna ženska osoba pokušala da ubije njihovog rukometaša Nikolu Tomića koji je, kažu, tom prilikom zadobio povrede u predjelu vrata u vidu ozbiljne posjekotine.

– Povodom nemilog događaja koji je potresao naš klub, odlučili smo da se obratimo javnosti. Nažalost, ovoga puta se ne obraćamo povodom sportskih uspjeha ili dešavanja. Dana 16.aprila 2023. godine, oko tri časa iza ponoći, policijski službenici Policijske stanice Zvornik lišili su slobode lice I.L. zbog pokušaja ubistva. Hladnim oružjem napadnut je naš rukometaš Nikola Tomić koji je tom prilikom zadobio povrede u predjelu vrata u vidu ozbiljne posjekotine. Na našu sreću, ako se to srećom može nazvati, Nikola je nakon hladnokrvnog napada ubrzo zbrinut u JZU Bolnica Zvornik – navode u klubu.

Dodali su da se iskreno nadaju da će nadležne institucije najstrože kazniti ovakav vid nasilničkog ponašanja.

-Bio je ovo napad na jednog mladog i perspektivnog sportistu, željnog igre i dokazivanja, a na njegovom mjestu mogao je biti bilo kod od nas. Najiskrenije se nadamo da se ovakvo nešto više nikada neće ponoviti. Našem Nikoli želimo brz oporavak i da se što prije vidimo na parketu – stoji u saopštenju kluba.

Policijska uprava Zvornik saopštila je da se napad dogodio ispred benzinske pumpe u Zvorniku.

- Policijskoj stanici Zvornik je prijavljen napad hladnim oružjem na lice N.T. koje je upućeno na ukazivanje ljekarske pomoći u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik, gdje su mu od strane dežurnog doktora konstatovane lake tjelesne povrede - saopšteno je iz policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana