U udesu u Banjaluci povrijeđena jedna osoba: "Škoda" udarila u "ford" i srušila autobusko stajalište

Nevena Reljić
U udesu u Banjaluci povrijeđena jedna osoba: "Škoda" udarila u "ford" i srušila autobusko stajalište

BANjALUKA - Vozač "forda" B.D. povrijeđen je sinoć u banjalučkom naselju Borik kada je u njegov automobil udarila "škoda oktavija" za čijim volanom je bio S.Č.

Od siline udara "ford" je prešao u suprotnu kolovoznu traku, a "škoda" je udarila u autobusko stajalište koje je potpuno uništeno. Na stajalištu se u tom trenutku nalazila jedna djevojka, koja je srećom uspjela da izbjegne udar.

Nesreća se dogodila oko 22.30 časova na Bulevaru Petra Bojovića u Banjaluci, a u Policijskoj upravi Banjaluka potvrdili su da su u saobraćajnoj nezgodi učestvovali automobil škoda oktavija za čijim volanom je bio S.Č. i "ford" kojim je upravljao povrijeđeni B.D.

- U ovoj saobraćajnoj nezgodi došlo je do oštećenja autobuskog stajališta te je obaviješten Centar za obavještavanja radi preduzimanja mjera i radnji iz njihove nadležnosti - rečeno nam  u Policijskoj upravi Banjaluka.

Djevojka je koja je sinoć bila na stajalištu ispričala je da je "škoda" išla najmanje 150 kilometara na čas.

- Vozač "škode" je poslije udarcae prišao vozaču iz drugog automobila, pitao ga da li je dobro i onda pobjegao – ispričala je sinoć za „Glas Srpske“.

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana