U tri saobraćajne nezgode povrijeđena tri lica

Srna
Foto: Ilustracija

BANjALUKA- Na području Gradiške i Srpca u protekla tri dana dogodile su se tri saobraćajne nezgode u kojima su povrijeđena tri lica, od kojih jedno maloljetno, koji su prevezeni na Univerzitetski klinički centar /UKC/ Republike Srpske.

Biciklista čiji su inicijali B.B. iz Gradiške povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Srbac - Nova Topola, u mjestu Nova Topola, u kojoj je učestvovalo i auto "dačija" kojim je upravljala Z.B. iz Gradiške.

Nezgoda se dogodila u petak, 18. februara u 9.15 časova, a uviđaj su obavili službenici Policijske uprave Gradiška, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

U saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Srbac - Nova Topola, u mjestu Inađol, povrijeđeno je maloljetno lice, a učestvovao je i automobil "opel astra" kojim je upravljao lice čiji su inicijali A.M. iz Srpca.

Nezgoda se dogodila u subotu, 19. februara, u 13.50 časova, a uviđaj su izvršili službenici Policijske stanice Srbac.

Vozač D.Đ. iz Gradiške povrijeđena je nakon slijetanja automobila "be-em-ve" sa kolovoza na magistralnom putu Gradiška – Banjaluka, u mjestu Romanovci.

Saobraćajna nezgoda se dogodila 19. februara u 22.30 časova, a uviđaj su izvršili službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška.

O ovim saobraćajnim nezgodama obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana