U sudaru kod Prnjavora poginuo motociklista

Nebojša Tomašević
Foto: Ilustracija

PRNjAVOR - Motociklista Zoran Manuel (25) iz Stanara poginuo je u sudaru s "pežoom" kojim je upravljao Dejan Daradan (32) iz Prnjavora.

Kako je saopšteno iz banjalučkog Okružnog tužilaštva nesreća se desila sinoć na putu Prnjavor - Derventa u mjestu Gornji Štrpci.

- U saobraćajnoj nezgodi učestvovali su vozilo „pežo“  kojim je upravljao  Dejan Daradan iz mjesta Donji Štrpci kod Prnjavora i  motocikl  „honda“  kojim je upravljao Zoran Manuel iz Stanara koji je prilikom saobraćajne nezgode smrtno nastradao - navedeno je u saopštenju.

Dodaje se da je uviđaj na licu mjesta nezgode obavio dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Borislav Čekić zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Prnjavor.

- Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja na utvrđivanju okolnosti saobraćajne nezgode. Naložena je i obdukcija tijela smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS- stoji u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana