Detalji pucnjave u Obudovcu: Ranjeni članovi dvije porodice

ATV
Detalji pucnjave u Obudovcu: Ranjeni članovi dvije porodice

ŠAMAC - Komšijska netrpeljivost između dvije porodice motiv je sukoba koji je sinoć rezultirao pucnjavom u Obudovcu kod Šamca u kojoj su ranjene tri osobe!

Kako saznaje ATV u pucnjavi su ranjeni Marko A. i njegov tast, a zbog sumnje da je pucao uhapšen je njihov komšija Marko K. U sukobu je povrijeđen i Markov otac Milenko K. koji je tokom obračuna sam sebe ranio.

Prema nezvaničnim informacijama Marko A. je zadobio teške povrede i nakon ukazane pomoći prevezen je na liječenje u Univerzitetki klinički centar Republike Srpske i nije životno ugrožen. Njegov tast i Milenko K. su lakše povrijeđeni.

Pucnjava se dogodila sinoć oko 20.30 časova ispred kuće Marka i Milenka K. u Obudovcu. Nezvanično saznajemo da su Marko A. i njegov tast nepozvani došli na imanje komšija. Zbog narušenih odnosa odmah je došlo do svađe i razmjene teških riječi, a zatim i pucnjave.

IZ PU Bijeljina ranije je saopšteno da je zbog pucnjave uhapšen M.K.

”Nakon verbalne prepirke više lica, sinoć u 20.30 časova došlo je do upotrebe vatrenog oružja i tom prilikom su tri osobe ranjene. M.K. je uhapšen je na teritoriji Brčko distrikta, po zahtjevu bijeljinske policije i predat je u nadležnost Policijskoj stanici Šamac”, saopšteno je iz PU Bijeljina.

U policiji navode da se sve okolnosti pucnjave istražuju, te da je u toku uviđaj, kao i pretresi na više lokacija.

”Prikuljaju se dokazi i saslušavaju svjedoci s ciljem utvrđivanja svih relevantnih činjenica i okolnosti, te rasvjetljavanja i dokumentovanja događaja”, navode u policiji.

Istragu vodi Okružno javno tužilaštvo u Doboju, a dežurni tužilac nije želio da razgovara s novinarima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana