U požaru u Jakupovcima nije bilo povrijeđenih

Srna
U požaru u Jakupovcima nije bilo povrijeđenih

BANjALUKA - U požaru u mjestu Jakupovci, a skladišnoj hali firme iz Laktaša, vlasništvo D.S, nije bilo povrijeđenih lica, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Pripadnici Policijske stanice Laktaši izvršili su uviđaj kojim je utvrđeno da je došlo do požara na razvodom ormaru, tako što je došlo do spoja na elektroinstalacijama, koje su dio solarne elektrane koja se nalazi na hali.

Požar su lokalizovali pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Laktaši, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka. Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su juče lice čiji su inicijali O.J. iz Banjaluke koje je zatečeno da na javnom mjestu konzumira marihuanu

. O ovom događaju je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda Banjaluka, Odjeljenje za prekršaje, koji je naložio da se lice sankcioniše zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

Na području Policijske uprave Banjaluka juče su evidentirana tri krivična djela, šest narušavanja javnog reda i mira i 10 saobraćajnih nezgoda u kojima su dva lica povrijeđena

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana