U poštanskoj pošiljci pronađeno više od 1.000 tableta ekstazija

Srna
U poštanskoj pošiljci pronađeno više od 1.000 tableta ekstazija

SARAJEVO, - Pripadnici Federalne uprave policije (FUP) uhapsili su A.H. (27) iz Sarajeva kod koga je pronađena poštanska pošiljka u kojoj je bila droga.

Službenici FUP-a su prilikom pretresa osumnjičenog i pošiljke pronašli 1.051 tabletu ekstazija i jedan paket od oko 100 grama amfetamina.

U okviru ovih aktivnosti, a na osnovu naredbi Suda BiH, izvršen je pretres osobe A.H. i poštanske pošiljke i unutar paketa pronađene skrivene tablete ekstazija i paket "amfetamina".

Prilikom pretresa pronađeni su i drugi predmeti koji potiču ili se dovode u vezu sa krivičnim djelom, saopšteno je iz FUP-a.

Ovo lice je osumnjičeno da je tokom ove godine na području Kantona Sarajevo neovlašteno nabavljalo drogu, pakovalo je i pripremalo s ciljem daljeg stavljanja u promet trećim licima.

Uhapšeno lice je kriminalistički obrađeno u službenim prostorijama FUP-a i zadržano u pritvoru do predaje postupajućem tužiocu Tužilaštva BiH.

Ova akcija sprovedena je u saradnji sa službenicima Uprave za indirektno oporezivanje BiH, "BH Poštama" i Obavještajno-bezbjednosnom agencijom BiH, a pod nadzorom Tužilaštva BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana