U policijskoj akciji na području Sarajeva uhapšen dvojac, za trećim se traga

J. Sa.
Foto: Ilustracija

SARAJEVO – Admir Arnautović zvani Šmrk (42) iz Sarajeva i Fahrudin Gačanović, pripadnik Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH, uhapšeni su zbog sumnje da su počinili krivična djela organizovani kriminal i neovlašten promet opojnih droga, kao i povreda tajnosti postupka, dok se za Adnanom Maglićem (37) raspisana potraga, saznaje “Glas Srpske“

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo saopštili su, uz navođenje inicijala, da je  hapšenje sprovedeno u ponedjeljak u večernjim časovima.

- Akcija je sprovedena pod nadzorom Tužilaštva BiH, a osumnjičenima se na teret stavljaju djela organizovani kriminal i neovlašteni promet opojnih droga - saopšteno je iz Uprave policije MUP-a KS.

Dodaju da su na osnovu naredbe Suda BiH izvršeni pretresi na tri lokacije na području Kantona Sarajevo, kojom prilikom su pronađeni i privremeno oduzeti predmeti izvršenja krivičnih djela.

- Uhapšeni su smješteni u službene prostorije za zadržavanje, te će nad istim biti nastavljena kriminalistička obrada, a za A. M. se traga u cilju lociranja, pronalaska i hapšenja istog – navedeno je u saopštenju.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana