U neispravnom vozilu i bez vozačke dozvole prevozio 19 migranata

J.Sa.
Foto: Ilustracija

GRADIŠKA - Adamir K. (35) iz Bosanske Krupe uhapšen je zbog sumnje da je u kamionu krijumčario 19 migranada, te da je bio drogiran i bez važeće vozačke dozvole, potvrđeno je “Glasu Srpske”.

 

Iz Policijske uprave Gradiška saopštili su, navodeći inicijale, da je osumnjičeni uhapšen u ponedjeljak zbog krivičnog djela krijumčarenje lica.

- Službenici Policijske stanice Gradiška u nedjelju oko 22 časa u Čatrnji kod Gradiške, zaustavili su i kontrolisali teretno vozilo “mercedes” kojim je upravljao A.K. Tom prilikom je u tovarnom prostoru vozila pronađeno 19 na migranta bez identifikacionih dokumenata - saopšteno je iz policije.

Dodaju da je kontrolom utvrđeno i da osumnjičeni upravlja tehnički neispravnim vozilom, a pod uticajem opijata, te kod sebe nije imalo važeću vozačku dozvolu.

- O svemu je obaviješten dežurni tužilac Tužilaštva BiH, koji je naložio da se A. K. uhapsi, da se oduzme teretno vozilo, a da se nakon dokumentovanja  dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu - pojasnili su u policiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana