U napuštenoj kući nađeno 28 kg marihuane

N.T.
U napuštenoj kući nađeno 28 kg marihuane

ZVORNIK - Tokom akcije "Plantaža 2023", policija je u napuštenoj kući na području Bratunca, pronašla 28 kilograma marihuane.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Zvornik narkotici su u okviru planskih aktivnosti na suzbijanju zloupotrebe opojnih droga.

- Policijski službenici su 13. oktobra u napuštenoj kući, u mjestu Jaketići, opština Bratunac, i narednog dana, pretragom terena, pronašli i uviđajem izuzeli ukupno oko 28 kg osušene biljne materije koja  izgledom asocira na drogu marihuanu. Nađeni su  i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela-navodi se u saopštenju PU Zvornik.

Pojašnjava se da su akciju pronalska droge izveli službenici Odjeljenja za organizovani kriminalitet i droge Policijske uprave Zvornik i policijski službenici Policijske stanice Bratunac.

- Obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini pod čijim nadzorom se sprovode mjere i radnje na pronalasku i identifikaciji izvršioca krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga-stoji u saopštenju.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana