U Kotor Varoši pronađena marihuana i sjemenke indijske konoplje

N.T
U Kotor Varoši pronađena marihuana i sjemenke indijske konoplje

KOTOR VAROŠ – Oko 333 grama sjemenki indijske konoplje, kao i 12.3 grama marihuane i pištolj "titan" pronađeni su prilikom hapšenja Dž.T. iz Kotor Varoši.

Kako je saopštila Policijska uprava Banjaluka, pomenutom se na teret stavlja da je počinio krivična djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Istakli su da je na osnovu naredbe Osnovnog suda u Kotor Varoši, a uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, izvršen  pretres stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičeno lice. Potvrdili  su da je tom prilikom pronađena biljna materija čiji izgled asocira na marihuanu, kao i tegla sa sjemenkama koje asociraju na sjeme indijske konoplje ukupne bruto mase 333,86 grama, pištolj marke „Titan“ sa oštećenim serijskim brojem, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela.

- Sve mjere i radnje preduzimaju su pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv lica Dž.T. slijedi dostavljanje izvještaja o počinjenim krivičnim djelima Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka- stoji u saopštenju.

.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana