U dvorištu pronađena droga, uhapšene dvije osobe

Nebojša Tomašević
U dvorištu pronađena droga, uhapšene dvije osobe

PRIJEDOR - Policija je uhapsila i ispitala dvije osobe nakon pronalaska 462 grama marihuane i 455 tableta ekstazi, a traga se za S.B. za koga se sumnja da je pomenutom dvojcu prodao narkotike, saznaje „Glas Srpske“.

Uhapšeni dvojac je nakon saslušanja pušten, dok se SB. na teret stavlja krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Iz Policijske uprave Prijedor saopštili su da je droga pronađena nakon operativnih saznanja da S.B. iz Prijedora posjeduje i prodaje narkotike.

- Na osnovu tih saznanja policija je utorak u dvorištu napuštenog stambenog objekta u ulici Vojvode Stepe Stepanovića u Prijedoru pronašla vrećicu sa 462 grama zelene biljne materije koja asocira na drogu marihuanu kao i nalazilo 455 tableta, navjerovatnije ekstazija - rekli su u policiji.

Istakli su da su uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva i po naredbi Osnovnog suda u Prijedoru pretresli kuće na adresi stanovanja osumnjičenog lica. 

- Policijski službenici Policijske uprave Prijedor nastavljaju rad na pronalasku osumnjičenog S.B. zbog počinjenog krivičnog djela neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga protiv kojeg će, nakon kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor biti dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo - navedeno je u policijskom saopštenju.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana