U BiH danas po potragama uhapšeno više osoba

Srna
Foto: Ilustracija

SARAJEVO- Službenici Jedinice granične policije Bijeljina danas su uhapsili državljanina Srbije čiji su inicijali Đ.C. /36/ jer je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Bijeljini zbog falsifikovanja isprave.

Lice je kontrolisano pri ulasku u BiH na međunarodnom graničnom prelazu Rača i predato je službenicima Sudske policije Bijeljina, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Prilikom ulaska u BiH na prelazu Gradiška danas je uhapšen i M.E. /24/ jer je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Derventi zbog krivičnog djela ugrožavanje javnog saobraćaja, te je ovaj državljanin BiH predat službenicima Okružnog centra Sudske policije Banjaluka.

Na međunarodnom aerodromu Tuzla juče je uhapšen V.B. /30/, državljanin BiH, nakon što je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Banjaluci zbog krivičnog djela poslovna prevara.

Ovo lice kontrolisano je na letu iz Dortmunda i predato je službenicima Sudske policije Doboj.

Na sarajevskom aerodromu, na letu iz Istanbula, juče je uhapšen Z.Ć. /52/ jer ga potražuje Osnovni sud u Tesliću zbog krivičnog djela teška krađa, te je predat službenicima Sudske policije Doboj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana