U Banjaluci prijavio krađu vozačke, a ona oduzeta u Njemačkoj

Srna
U Banjaluci prijavio krađu vozačke, a ona oduzeta u Njemačkoj

BANjALUKA - Protiv lica iz Kneževa biće podnesen izvještaj jer je prijavilo da je izgubilo vozačku dozvolu i podnijelo zahtjev za izdavanje nove, a u stvari mu je bila oduzeta u Njemačkoj.

Policija u Kneževu juče je izvršila kriminalističku obradu lica S.L. zbog sumnje da je počinilo krivično djelo navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja.

Ovo lice se sumnjiči da je tokom avgusta prijavilo Policijskoj stanici Kneževo da je izgubilo vozačku dozvolu i potom je predalo zahtjev za izdavanje nove.

Vozačka dozvola čije je gubljenje prijavljeno dostavljena je Policijskoj stanici Kneževo, a izvršenim provjerama utvrđeno je da je bila oduzeta od nadležnog organa u Njemačkoj, saopštila je Policijska uprava Banjaluka.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv S.L. će biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

Kriminalistička obrada izvršena je i nad licem D.Đ. iz Prnjavora zbog sumnje da je oštetilo putničko vozilo "reno" upotrebom fizičke snage.

Ovo lice se sumnjiči za krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari i o tome je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Banjalučka policija pronašla je ukradeni motocikl i maloljetno lice iz Banjaluke, koje se može dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Motocikl je ukraden ispred ulaza u stambenu zgradu u Banjaluci. Nakon što je pronađen, vraćen je vlasniku.

Rad po ovom predmetu je u toku, a sve mjere i radnje preduzimaju se pod nadzorom tužioca za maloljetnike Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka. O svemu je obaviješten i Centar za socijalni rad Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana