U akciji „Kosmos“ pronađeno više od osam kilograma skanka, poznata imena privedenih FOTO/VIDEO

Nebojša Tomašević
U akciji banjalučke policije pronađeni su droga i oružje
Foto: GS | U akciji banjalučke policije pronađeni su droga i oružje

BANjALUKA - Policija je u akciji "Kosmos" privela Stanka Savića, Marka Ignjatića, Adisu Ćulibrk, Igora Stojičića i Dalibora Kojića, nezvanično saznaje "Glas Srpske".

Izvor blizak istrazi je kazao da je kod Stojičića nađeno više od osam kilograma skanka.

Iz Policijske uprave  (PU) Banjaluka saopšteno je da su policijski službenici izvršili pretres stana i drugih prostorija, na dvije lokacije na području grada, koje koristi osumnjičeni I.S. iz Banjaluke.

- Tom prilikom je pronađeno i oduzeto više od osam kilograma zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu skank, vaga za precizno mjerenje, pištolj, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga - navedeno je u saopštenju.

PU Banjaluka ranije je saopštila da je policija uhapsila pet osoba u okviru akcije "Kosmos" usmjerene na otkrivanje i sprečavanje krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga te da su u toku pretresi na dvije lokacije na području Banjaluke.

Dodato je da je pretresom stana koji koristi S.S. iz Banjaluke, osumnjičen za krivično djelo neovlaštena proizvodnja i prometa opojnih droga, pronađeno i oduzeto 210 grama skanka i sedam grama kokaina.

Uhapšeni se nalaze na kriminalističkoj obradi, a o svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana