Tužilac traži pritvor za osumnjičenog za ubistvo Prijedorčanke, pronađena dva noža

Nebojša Tomašević
Tužilac traži pritvor za osumnjičenog za ubistvo Prijedorčanke, pronađena dva noža

PRIJEDOR - Postupajući tužilac predložiće određivanje pritvora za Žarka Zorića (39) zbog sumnje da je ubio svoju partnerku Nedu Milojević (44), potvrđeno je „Glasu Srpske“ u Okružnom tužilaštvu Prijedor.

Kako nezvanično saznajemo, Zorić je Milojevićevu ubo više puta po glavi i vratu i nanio joj smrtonosne povrede.  Osim uboda  na vratu, glavi na žrtvi su kako se saznaje pronađene i odbrambene povrede na rukama što ukazuje da se branila od nasilnika.

Osumnjičenog osim za ubistvo terete i za izazivanje opšte opasnosti jer je podmetnuo požar u stanu u kojem je počinio zločin kako bi prikrio tragove.

Izvor blizak istrazi je kazao da je policija pronašla dva noža za koje se pretpostavlja da su korišćena pri izvršenju zločina.

- Ipak, još uvijek nije  utvrđeno da  li je Zorić Milojevićevu ubo tim noževima ili nečim drugim.To će biti poznato nakon što budu obavljena  neophodna vještačenja –rekao je naš izvor.

Zorić je osumnjičen da je 20. januara ove godine u jutarnjim časovima nakon svađe Nedu Milojević izbo nožem u njenom stanu, a zatim podmetnuo požar kako bi prikrio tragove zločina. Požar su ugasili prijedorski vatrogasci i zahvaljujući brzoj intervenciji  spriječeno je da se vatra proširi i tako izazove e veća tragedija jer se radilo o staroj i trošnoj zgradi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana