Tuča u Prnjavoru: Flašom izudarao sugrađane

Srna
Foto: Ilustracija/Una

PRNjAVOR - U tuči koja se desila u jednom prnjavorskom kafiću dvije osobe su povrijeđene, a jedna je zbog teških povreda završila na liječenju u UKC Republike Srpske

Prnjavorska policija intezivno radi na rasvjetljavanju svih detalja tuče koja se odigrala u Prnjavoru 16. aprila kada je A.G. napao dvije osobe i flašom im zadao više udaraca po glavi.

U PU Banjaluka navode da su ljekari Doma zdravlja u Prnjavoru oko 3.50 časova prijavili da su im se obratile dvije osobe radi ukazivanja ljekarske pomoći nakon tuče. 

Jedan od njih zadobio je teške povrede i prevezen je na liječenje u UKC Republike Srpske, dok je drugom ukazana pomoć u Domu zdravlja.

"Izlaskom na lice mjesta utvrđeno je da su se navedena lica nalazila u ugostiteljskom objektu u Prnjavoru, te da je 16. aprila oko dva sata iza ponoći došlo do narušavanja javnog reda i mira, kojom prilikom je lice A.G. iz Prnjavora, fizički napalo oštećena lica, na način da im je zadalo više udaraca flašom u predjelu glava, uslijed čega su oštećena lica zadobila tjelesne povrede", saopšteno je iz PU Banjaluka.

Dodaju da je A.G. priveden i alkotestiran pri čemu mu je utvrđeno prisustvo od 0,96 g/kg alkohola u organizmu.

"Izvršena je kriminalistička obrada lica A.G. i rad po navedenom predmetu je u toku, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka. Preduzimaju se sve mjere i radnje na dokumentovanju krivičnih djela teška tjelena povreda i tjelesna povreda", navode u policiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana