Tuča u Bratuncu: Dvojica izbodena nožem, trećem povrijeđena šaka

N.T.
Tuča u Bratuncu: Dvojica izbodena nožem, trećem povrijeđena šaka

BRATUNAC - Radivoje S. iz Bratunca uhapšen je zbog učešća u tuči u kojoj su osim njega učestovali Milan B. i Dušan G., potvrđeno je "Glasu Srpske".

Tuča se desila 11. aprila, a sva trojica su povrijeđena i ukazana im je pomoć u Domu zdravlja u Srebrenici i ne radi se o ozbiljnijim povredama.

Prema našim saznanjima Radivoje S. i Milan B su ubodeni nožem, a Dušn G. je zadobio povredu šake. Oni su nakon ukazane pomoći pušteni na kućno liječenje, nakon čega je Radivoje S i uhapšen jer je kako nezvanično saznajemo  utvrđeno da je on odgovoran za tuču i da je koristio nož.

Iz Policijske uprave Zvornik, navodeći inicijale učesnika tuče, saopštili su da Radivoja S. terete za krivična djela izazivanje opšte opasnosti i tjelesna povreda.

- Policijskoj stanici Bratunac je 11. aprila oko 23,10 časova prijavljeno da se u Javnu zdravstvenu ustanovu Dom zdravlja u Bratuncu javilo lice M.B. iz Bratunca zbog zadobijenih povreda od strane nepoznatih lica. Nakon nekoliko časova,  12. aprila  oko 00,40 časova, Policijskoj stanici Bratunac je prijavljeno da su se radi ukazivanja ljekarske pomoći u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Dom zdravlja u Srebrenici javila lica R.S. i D.G. zbog zadobijenih povreda, koji su upućeni na dalje liječenje u JZU Bolnica Zvornik-saopšteno je iz policije.

Navodi se da su policijski službenici PS Bratunac su postupili po navodima prijave, te izašli na lice mjesta i izvršili uviđaj.

- Obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio preduzimanje svih mjera i radnji, a nakon toga dostavljanje Izvještaja o počinjenim krivičnim djelima izazivanje opšte opasnosti i tjelesna povreda-saopštila je policija.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana