Tuča na "traktorijadi", napadnut i policajac

Srna
Tuča na "traktorijadi", napadnut i policajac

DOBOJ – Policija je uhapsila Dobojliju V.O. koji je tokom manifestacije "traktorijada" u dobojskom naselju Boljanić napao i udario policajca nakon što je policijska patrola intervenisala zbog tuče, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Sve se desilo juče, a kako saznajemo, prvo je došlo do tuče više lica i galame pa je intervenisala policija. U obračunu niko nije teže povrijeđen.

- Osim uhapšenog u tuči i narušavanju reda i mira učestvovali su S. N. i Đ. N s područja Doboja. Nakon okončanja takmičenja na "traktorijadi" njih trojica su se „pokačili“ i došlo je do naguravanja i tuče pa je pozvala policija. Kada je stigla patrola V.O. je odbio da se povinuje naredbama policije i napao je jednog policajca, ali brzo je savladan - rekao je izvor blizak istrazi. Iz Policijske uprave Doboj saopštili su da je V.O. uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

- Prilikom uspostavljanja narušenog javnog reda i mira na jednom javnom skupu na područja grada Doboja, navedeno lice se oglušilo o zakonito izdato naređenje od strane policijskog službenika i tom prilikom fizički napalo policajca koji je zadobio lake tjelesne povrede. Takođe, lice S.N. iz Doboja i V.O. i Đ.N. sa područja grada Doboja su narušila javni red i mir su tom prilikom zadobila lake tjelesne povrede - stoji u saopštenju.

Dodaje se da će po kompletiranju predmeta nadležnom Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana