Trudna žena koju su napali dječaci izgubila bebu: Muž ih intezivno traži

GS
Trudna žena koju su napali dječaci izgubila bebu: Muž ih intezivno traži

Nakon napada dvojice školaraca na autobuskoj stanici na trudnicu u Velikoj Britaniji, nesretna, neimenovana žena, izgubila je bebu.

Oborili je na zemlju

Ona je hitno prevezena u kraljevsku bolnicu u Edinburgu nakon što su je učenici oborili na zemlju od siline udaraca, a onda je, kasnije uveče, doživjela "stravično krvarenje i nepodnošljiv bol".

Njen suprug kaže da su je dječaci napali dok je čekala autobus u Haj stritu. Izbezumljeni suprug objavio je apel na društvenim mrežama nakon incidenta u pokušaju da uđe u trag dječacima.

Onda je kasnije objavio ažuriranje u kojem navodi da je njegova žena doživjela pobačaj dok je bila u bolnici.

- Samo želim da obavijestim o stanju moje žene. Teška srca obaviještavam zajednicu da je moja žena imala pobačaj, gubitak trudnoće i da je još uvijek u bolnici na oporavku. Ovo je veoma traumatično, srceparajuće i užasno iskustvo za nas, posebno za moju ženu i djecu. Apelujem na sve, ako imate sinove i kćerke, pričajte sa njima. Učite ih i svakodnevno i podsjećajte ih kako da poštuju ljude i da se ponašaju na javnim mjestima. Lijepo ponašanje treba naučiti kod kuće - napisao je muž u novoj objavi, piše Miror.

Prethodno je muž objavio da su dvojica srednjoškolaca u crnoj uniformi, jedan u šortsu, drugi u pantalonama, gurali njegovu trudnu ženu na autobuskoj stanici.

- Ona im je ponudila da sjednu i bila je ljubazna prema njima, ali su bili tako nepristojni. Moja žena je povrijeđena, bila je ljuta i rekla im da je trudna. Rekli su izvini i pobjegli. Ima li nadzorne kamere u tom dijelu grada - napisao je prvobitno na mrežama nakon što je saznao za napad.

Žele pravdu

U subotu je dodao da je žena u jakim bolovima i sa krvarenjem, da čekaju Hitnu pomoć i da želi da istjera "pravdu".

Međutim, u utorak se obistinilo ono od čega su svi strahovali - žena je izgubila bebu.

- O moj Bože, to je tako strašno. Zaista sam se nadao da će joj biti bolje. Ljubav za sve vas - napisao je jedan korisnik na mrežama.

Policiji je prijavljen slučaj nasilja i oni intenzivno rade na istrazi, prenosi Avaz.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana