Trojac uhapšen nakon pokušaja razbojništva u Banjaluci

Nebojša Tomašević
Trojac uhapšen nakon pokušaja razbojništva u Banjaluci

BANjALUKA - Strahinja Knežević (24) iz Banjaluke, te N.G. (23) i D.S. (24) iz Ribnika uhapšeni su zbog sumnje da su pokušali oteti torbicu ženi iz Banjaluke, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Banjaluka, navodeći inicijale,  sve se desilo 28. januara oko 20.40 časova, a osumnjičene terete da su počinili krivično djelo pokušaj razbojništva.

Kako saznajemo pomenuti trojac je otkriven brzom akcijom istu veče kada su i uhapšeni.

-  Policijskoj upravi Banjaluka, istog dana, oštećeno lice prijavilo je da su dana 28.01.2024. godine oko 20.40 časova u Banjaluci, tri nepoznata muška lica upotrebom fizičke snage pokušala oteti torbicu, u čemu nisu uspjeli, jer je pobjeglo. Operativnim radom na terenu utvrđeno je da se  lica  S.K. iz Banjaluke, te lica N.G. i D.S. oba iz Ribnika mogu dovesti u vezu sa izvršenjem predmetnog krivičnog djela, te su lišena slobode - saopšteno je iz PU Banjaluka.

Dodali  su da su sve mjere i radnje preduzete su pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv  S.K., N.G. i D.S. biće dostavljen izvještaj tužilaštvu.

Knežević je od ranije poznat policiji i hapšen je više puta zbor raznih krivičnih djela, od krađa, nanošenja tjelesnih  povreda, nasilja u porodici, ali i zloupotreba droga.

Druga dvojica osumnjičenih nisu poznati kao učinioci krivičnih djela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana