Trojac pao zbog teških krađa: Crvo ponovo osumnjičen za provale u kuće

Nebojša Tomašević
Trojac pao zbog teških krađa: Crvo ponovo osumnjičen za provale u kuće

DOBOJ - Srđan Vidović zvani Crvo te Slobodan Simić i Miroslav Simić iz Modriče uhapšeni su zbog sumnje da su provalili u dvije kuće na području ovog grada i ukrali namještaj i bijelu tehniku, te druge vrijedne predmete, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Iz Policijske uprave Doboj, navodeći inicijale, saopštili su da Slobodana i Srđana terete za za tešku krađu, a  Miroslava za prikrivanje.

- Lica S.V. i S.S. su lišena slobode zbog osnova sumnje da su u aprilu provalila u jednu porodičnu kuću i jednu vikendicu na području opštine Modriča. Tom prilikom su ukrali namještaj, bijelu tehniku i druge predmete, dok za lice M.S. postoji osnov sumnje da je dio otuđenih predmeta koji potiču iz krivičnih djela teška krađa držalo u objektu koji je njegovo vlasništvo iako je znalo da isti potiču iz krivičnog djela - stoji u saopštenju policije.

Dodaje se da su sva trojica osumnjičenih predati u nadležnost dobojskog Okružnog tužilaštva.

Crvo je nedavno hapšen zbog krađa, odnosno zbog sumnje da je provalio u dvije kuće u Modriči i iz njih pokrao  sve stvari od namještaja do WC šolje, koje je potom ”ugradio” u objekat koji koristi.

Hofman ga nazvao "cinkarošem"

A person standing next to a deskDescription automatically generated

Njegovo ime je u javnosti postalo poznato nakon objave snimaka na kojima kik-bokser Ljuban Hofman prijetio konobarima u kafićima u Modriči, tražeći upravo Vidovića nazivajući ga "cinkarošem".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana