Trebinjka uhapšena zbog krađe kozmetike

N.T.
Trebinjka uhapšena zbog krađe kozmetike

TREBINjE - Policija je juče uhapsila S. K. iz Trebinja zbog sumnje da je u dva navrata ukrala veću količinu razne robe iz jedne prodavnice u Trebinju, saopštila je Policijska uprava Trebinje.

„Glasu Srpske“ potvrđeno je da je policija  razotkrila je krađu u DM drogeriji u Trebinju iz koje je u utorak S.K, kako se sumnja ukrala proizvode vrijedne oko 1.000 maraka.

- Policiji je  22. februara oko 11.20 časova prijavljeno da ne nepoznata osoba iz jedne trgovačke radnje ukrala robu veće vrijednosti. Izlaskom na lice mjesta, operativnim radom na terenu policijski službenici došli su do saznanja da je izvršilac krivičnog djela lice S.K. iz Trebinja -saopštila je policija.

Istakli su da je utvrđeno da je osumnjičena u istom objektu lani u junu ukrala kozmetičke proizvode u vrijednosti od 900 KM.

- Protiv S.K. biće dostavljen izvještaj okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela krađa- rekli su u policiji.

Policija je nad njom izvršila kriminalističku obradu, jer su zaprimili prijavu od radnica da je nepoznato lice iz ovog prodajnog objekta otuđilo robu veće vrijednosti, a izlaskom na teren i operativnim radom su utvrdili da je krađu počinila S.K.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana