Traže saslušanje jednog od uhapšenih u Banjaluci u predmetu “Darko Elez”

N. T.
Traže saslušanje jednog od uhapšenih u Banjaluci u predmetu “Darko Elez”

SARAAJEVO - Nakon hapšenja državljanina Crne Gore Miloša Božovića, bliskog Škaljarskom klanu i tri policijska službenika, Tužilaštvo BiH je saopštilo da će tražiti da se jedna od uhapšenih osoba sasluša kao svjedok u predmetu “Darko Elez”.

- Tužilaštvo BiH je informsiano o hapšenju osobe bliske takozvnom Škaljarskom klanu i nekoliko policijskih službenika na području Banjaluke. Postupajući tužilac u predmetu Darko Elez i drugi  zatražio je da se jedna od osoba lišenih slobode sasluša u svojstvu svjedoka u predmetu - saopšteno je iz Tužilaštva BiH ne navodeći ime osobe koja treba da bude saslušana kao ni druge detalje.

Policija je u subotu u Banjaluci osim  Božovića, za kojim je raspisana potjernica zbog teškog ubistva, uhapsila i glavnog policijskog inspektora u Upravi kriminalistiičke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske Mladena Milovanovića. Privedeni su i policijski službenici  P.V. i G. R.

Božović je osumnjičen  za učešće u ubistvu sugrađanina Ranka Vuletića, dok se glavni policijski inspektor  Milovanović tereti za pomoć učiniocu nakon krivičnog djela.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana