Travničanin uhapšen zbog krađe nakita, novca i kućanskih aparata

J. Sa.
Foto: Ilustracija

VITEZ - A. S. (35) iz Travnika uhapšen je zbog sumnje da je provaljivao u kuće na području Viteza te iz njih ukrao zlatni i srebrni nakit, kućanske aparate i oko 6.000 maraka, saznaje „Glas Srpske“.

Iz Ministastva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona (MUP SBK) saopštili su da je osumnjičeni uhapšen nekoliko dana poslije izvršenja tri krivična djela teška krađa.

- Osumnjčenog teretimo da je u noći između nedjelje i ponedjeljka počinio sva tri krivična djela. Dva su izvršena u mjestu Nadioci, dok je jedno djelo izvršeno u ulici Kralja Tvrtka u Vitezu - saopšteno je uz MUP-a SBK.

Dodaju da je policija, u saradnji sa nadležnim Kantonalnim tužilaštvom

rasvijetlila krivična djela i uhapsila osumnjičenog.

- Osumnjičeni A. S. provalio je u kuće P.B, M.J. i V.J, te izvršio premetačinu, kojom prilikom je ukradeo zlatni i srebreni nakita znatne materijalne vrijednosti, novac u vrijednosti oko 5.700 KM, kao i određeni kućanski predmeti - navode iz policije.

Ističu da je uhapšeni predat nadležnom Kantonalnom tužilaštvu na daljnje postupanje, kao i da je određeni dio ukradenih predmeta pronađen u vozilu koji je koristio osumnjičeni, te da su isti vraćeni vlasnicima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana